Petrică Mâțu Stoian

Ce arată raportul oficial al DSP. În urma morții lui Petrică Mâțu Stoian au apărut tot mai multe speculații legate de problema care a dus la producerea decesului.


Constantin Enceanu Si Petrica Mitu Stoian Ma Dusei Pe La Petrica Youtube Sis Fictional Characters

Normal că l-am luat.

. Carmen Obârșanu avocata familiei lui Petrică Mâțu Stoian a făcut noi dezvăluiri despre cazul regretatului artist la Antena Stars. Constantin Enceanu și Petrică Mîțu-Stoian prietenie sinceră. De ce a murit Petrică Mâțu Stoian de fapt.

Media este sub 9 ne-a dezvălui Alin Gabriel MateiE adevărat ne-a explicat copilul de suflet al regretatului Petrică Mîțu Stoian nu a avut prea mult timp la dispoziție să se pregătească așa cum ar fi vrut pentru examenele de la Bacalaureat. 71073 36 Interpretul de muzică populară din Mehedinţi Petrică Mâţu Stoian a murit sâmbătă seara la spitalul din Reșița după ce a suferit un șoc septic. Acesta a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță unde a părut transformat.

Deși artistul a trecut prin multe de-a lungul anilor părea că este bine și avea o mare poftă de viață și de muncă. Până la urmă însă în urma insistențelor au hotărât să le facă pe plac mirilor. Cântărețul era internat pe secția ATI a unității spitalicești în stare gravă.

Aristul a participat de-a lungul carierei sale la numeroase festivaluri de. Cine îl iubește și respectă are toată dragostea lui. În ultimele zile Mâțu Stoian urma un tratament post-COVID la o.

Petrică Mâțu Stoian transformare spectaculoasă. Petrica Mitu Stoian muzica populara live sarbe hora colaj live Contact. Nu avea un copil dar se resemnase cu gândul acesta și se bucura de prezența nepoților în viața lui.

Medicii care l-au tratat la spital spun că acesta ar fi fost complet vaccinat anti-COVID dar că a trecut prin boală și făcea o terapie de recuperare post-COVID la o clinică privată. Petrică Mâțu Stoian s-a născut pe data de 18 septembrie 1960 în Izverna Plaiul Cloșanilor din județul Mehedinți. De-a lungul vieții sale cântărețul de muzică populară s-a remarcat datorită talentului său vocii sale nu prin prisma scandalurilor cu colegii de breaslă sau aparițiilor controversate.

Din iulie și până în prezent artistul a slăbit 25 de kilograme fără măcar o zi de dietă. 6 November 2021 was a Romanian folk singer complications from COVID-19. Cu toate acestea în urmă cu puțin timp fusese diagnosticat cu o.

Petrică Mâțu Stoian a murit sâmbătă 6 noiembrie la vârsta de 61 de ani în jurul orei 2000 la Spitalul Judeţean din Reşiţa judeţul Caraş-Severin. Însă situația nu a decurs. După moartea artistului detalii neștiute ies la iveală legate de ultimele luni din viața sa însă și informații care aparțin de trecut.

Cântărețul a făcut un șoc septic. Vestea morții lui Petrică Mâțu Stoian a șocat o țară întreagă. Petrică Mîțu Stoian a murit la vârsta de 61 de ani după ce fusese internat într-un spital din Reșița.

Petrica Mâțu Stoian l-a cunoscut pe Alin Gabriel Matei fiul său de suflet în urma cu mai mulți ani la un concurs de muzica populară. Nu am spus nimănui nota pe care am luat-o nu o voi spune niciodată. Cântărețul de muzică populară și regretatul artist din Mehedinți au avut o prietenie frumoasă Constantin Enceanu precizând că l-a învinuit pe Dumnezeu pentru moartea acestuia dar și-a dat seama că nu a făcut bine.

Acesta a fost înmormântat în cimitirul Ungureni din Craiova. Surse medicale arată care a fost cauza morții a marelui artist. Pe 6 noiembrie Petrică Mâțu Stoian a murit.

Petrică Mâțu Stoian a murit. Tot timpul artistul a fost discret în ceea ce privește viața personală. Cei doi aveau o relație specială și nu exista zi să nu-și vorbească.

Cunoscutul interpret de muzică populară se afla la secția ATI a spitalului din Reșița. S-a aflat acum că celebrul artist era vaccinat cu schema completă dar urma un tratament post-COVID. Artistul se afla în secția ATI a Spitalului Spitalului de Urgență Reșița după ce a acuzat stări de rău în timpul unui recital.

Din nefericire totul a fost pe fond emoțional cauzat de pierderea unei persoane apropiate. Artistul a mărturisit că în această vară s. Puțini oameni știu că a fost căsătorit timp de 16 ani cu bruneta.

18 September 1960 - Died. Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață fulgerător iar poliția a deschis un dosar în acest caz. De atunci l-a îndrăgit ca pe propriul copil și l-a luat sub aripa lui protectoare.

A fost destul de simplu la Bacalaureat. Interpretul de muzică populară avea o filosofie de viață foarte simplă. Cântărețul slăbise într-un timp scurt 24 de kilogram și nu pentru că și-a dorit ci din cauza unui șoc emoțional ce l-a măcinat multă vreme.

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață în Spitalul de Urgență Reșița la vârsta de 61 de ani în data de 6 noiembrie. El a fost dus de urgenţă după ce starea sa s-a înrăutăţit el fiind internat iniţial la Clinica Nera pentru recuperare. Nici Petrică Mîțu Stoian nici Niculina Stoican nu aveau tragere de inimă să dea curs invitației.

Petrică Mâțu Stoian a avut cancer Petrică Mâțu Stoian a plecat dintre noi pe 6 noiembrie la vârsta de doar 61 de ani. Petrică Mâțu Stoian Born. Cine nu la revedere.

Stoian Petrică Mîțu Stoian a4438589 Artist Edit Artist Share Marketplace 6 For Sale Vinyl and CD Discography. Cine moștenește averea lui Petrică Mâțu Stoian La cinci luni de la moartea artistului avocata a dezvăluit că a obținut certificatul de moștenitor pentru familia sa ceea ce o va ajuta să poată. Cei doi au fost invitați de un cuplu să le cânte la nuntă.

Petrică Mâțu Stoian era împăcat cu viața lui și spunea că le-a cam făcut pe toate. În urmă cu aproape două luni Petrică Mâțu Stoian își surprinde fanii în cadrul unei apariții televizate. El s-a născut pe 18 septembrie 1960 în Izverna - Plaul Coșanilor Mehedinți.

Marele Petrică Mâțu Stoian a murit la doar 61 de ani. A fost descoperit de Mărioara Murărescu și astfel și-a făcut debutul la celebra emisiune Tezaur folcloric. Artistul de muzică populară se vindecase de COVID-19 însă plămânii lui au fost afectați așa că urma un tratament pentru a se recupera.

Petrică Mâțu Stoian era imunizat cu ambele doze de vaccin împotriva noului coronavirus. Viewing All Petrică Mâțu Stoian Mațu Stoian Petrica Stoian Matu Petrică M. Petrică Mâțu Stoian a murit la vârsta de 61 de ani.

Petrică Mâțu Stoian a decedat sâmbătă seara la vârstă de 61 de ani la Spitalul de Urgență din Reșița. Faptul că interpretul de muzică populară nu a avut copii este cunoscut însă acesta a avut un fiu de suflet.


Pin On Imagini


Alin Gabriel Matei Si Petrica Mitu Stoian Au Au Inima Casa De Cultura A Sindicatelor Pitesti Youtube Youtube Development Talk Show


Face Mosul Datorii Folk Costume Fashion Nina


Pin On Traian


Pin On Romanian Yugo Music


Petrica Mitu Stoian Buna Seara Om Sarac Youtube Buna Painting Fictional Characters


Petrica Matu Stoian The Creator Recital Home Decor Decals


Pin On Populare


Imagini Panosundaki Pin


Pin On Erika Cintece


Petrica Matu Stoian Si Niculina Stoican Fetita Din Godinesti Youtube Music


Pin On Artiști Apreciați


Petrica Mitu Stoian Cruce N Masa Cruce N Casa Colind Youtube Incoming Call Screenshot Incoming Call Romania


Pin On Matu Stoian


Pin On Muzica Preferata


Pin On Romanian Yugo Music Petrica Mitu Stoian


Petrica Mitu Stoian Cantece De Muzica Populara Album Hai Canuta Sus Youtube Album Youtube Development


Pin On Niculina Stoican


Pin On Artă

Comments

Popular posts from this blog

mewarna gambar mengikut nombor matematik

kedai potong kereta

contoh surat pinjaman wang dari kawan